+386 2 614 11 64 info@gramcommerce.si

VARNOSTNI TUŠI IN IZPIRANJE

VARNOSTNI TUŠ ZA OČI – ROČNI

Ročni varnostni tuš je možen v izvedbi za eno ali dvema brizgalnima glavama izpiranje ene ali obeh oči. Na voljo je fiksni ali mobilni tuš, ki se sname iz nosilca da lahko pomagamo poškodovanemu, ki leži na tleh, kot ročni tuš.

 

VARNOSTNI TUŠ ZA OČI S POSODO ALI UMIVALNIKOM

Varnostni tuši za oči so dobavljivi tudi s posodo iz nerjavečega jekla. Z dvema visokozmogljivima brizgalnima glavama za bolj obsežno disperzijo vode, kamor voda preprosto odteče v posodo.

MOBILNA POSTAJA ZA IZPIRANJE OČI

Postaja za izpiranje oči je primerna za enostavno namestitev blizu ogroženega delovnega mesta. Možni modeli so za namizno ali stensko uporabo. S cisterno iz nerjavečega jekla ali kemično odporne plastike je prostornina rezervoarja od 3,8 do 60 litrov za različne čase splakovanja. Prostornina rezervoarja 60 litrov zadošča za približno 15 minut splakovanja. Priporočamo za laboratorije in druge industrije.

VARNOSTNI TUŠI ZA LABORATORIJE

Varnostni tuši za telo se lahko se vgradijo nad vrata, lahko se pritrdijo na steno ali strop. Varnostni tuši iz nerjavečega jekla se uporabljajo predvsem za laboratorije. Ponujamo več tipov varnostnih tušev in se tako prilagodimo kupcu in njegovim željam.

VARNOSTNI TUŠI ZA INDUSTRIJO

Samostoječi varnostni tuši za telo in različne kombinacije varnostnih tušev za uporabo v industriji. Na voljo tudi iz nerjavečega jekla. Samo-odtočni industrijski varnostni tuši omogočajo odtekanje iz vročega okolja. Varnostne tuš kabine in postaje nas varujejo pred mrazom. Varnostni tuši, ki z ogrevano vodo za oči varujejo pred mrazom in varnostni tuši za telo (težka industrija), so na voljo tudi v izdelavi iz nerjavečega jekla.

DODATKI PRI VARNOSTNIH TUŠIH

Pri varnostnih tuših za telo in oči je možnost, da regulator pretoka stalno oskrbuje z vodo, s filtrirnim sistemom lahko 100-odstotno sterilna voda oskrbuje varnostni tuše in za izpiranje oči. Zaščitni ventil z zapiralom ščiti proti zmrzovanju in pred zamašitvijo. Mešalni ventil s termostatom skrbi za dovod tople vode varnostnih tušev. Alarmni sistemi omogočajo informiranje v nujnih primerih.

VARNOSTNI TUŠ Z REZERVOARJEM

Varnostni tuši z rezervoarjem iz pocinkanega jekla ali nerjavečega jekla. Na voljo tudi varnostni tuši z ogrevano in izolirano kabino za uporabo v ekstremno hladnih in težkih okoljih. Ponujamo tudi mobilne rezervoarje, ki jih enostavno ročno prestavimo. Na voljo dodatne možnosti za varnostne tuše v rezervoarju, kot je bliskavica, pozicijske luči, osvetlitev območja, hladilna enota ipd.